HINNAT

Kaikella on hintansa, sanotaan. Tässä meidän hinnat.

Muotokuvaus

Rippi- tai ylioppilaskuvaus, lapsikuvaus

Kuvauksen aikana otetaan reilu määrä erilaisia otoksia, joista toimitetaan koevedokset. Kuvaus voidaan toteuttaa joko miljöössä tai muussa valitsemassasi paikassa, myös kotistudiossa. Koevedoksista voit valita 5 kpl valmiita kuvia, jotka toimitetaan jälkikäsiteltyinä ja viimeisteltyinä digitaalisessa muodossa. Toki autamme valitseman parhaat!

Kuvaus voidaan toteuttaa myös lemmikin tai hevosen kanssa. Lapsikuvissa max. 2 lasta.

195 €

Perhekuvaus

Kuvauksen aikana otetaan reilu määrä erilaisia otoksia, joista toimitetaan koevedokset. Kuvaus voidaan toteuttaa joko miljöössä tai muussa valitsemassasi paikassa, myös kotistudiossa. Koevedoksista voit valita 7 kpl valmiita kuvia, jotka toimitetaan jälkikäsiteltyinä ja viimeisteltyinä digitaalisessa muodossa. Toki autamme valitseman parhaat!

Perhekuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös lapsikuvia. Koevedoksista voit valita 5 kpl perhekuvia ja 4 kpl lapsikuvia kuvia, jotka toimitetaan jälkikäsiteltyinä ja viimeisteltyinä digitaalisessa muodossa.

250 € / 290 €

Hääkuvaus

Hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelupalaveri. Potrettikuvaus toteutetaan miljöössä. Hääpari valitsee koevedoksista 10 mieluisinta kuvaa, jotka toimitetaan jälkikäsiteltyinä ja viimeisteltyinä digitaalisessa muodossa.

375 €

Laajemmista hääkuvauksista teemme mielellämme tarjouksen.

Hevoskuvaus

Kuvauspäivä tallilla. Kerää porukka kasaan omalla tallillasi ja ikuistetaan teidät ja hevoset ihaniin kuviin. Kysy tarjous porukallenne!

Yrityskuvaus

Kysy tarjous!

Asuntokuvaus

Kysy tarjous!

Lahjakortti

Järjestyy! Kysy rohkeasti lisää!

Muuta

Lisäkuvat kuvauspaketteihin:

1-5 kuvaa 20 € / kuva

6-10 kuvaa 15 € / kuva

Kuvat muistitikulla 15 €

Matkakulut 0,43 € / km

Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%.

Kuvaus ja valmiit kuvat laskutetaan ennen kuvien toimittamista. Kuvat toimitetaan linkkinä sähköpostilla noin kahden viikon kuluessa. Kuvat on mahdollista saada myös muistitikulla lisämaksua vastaan.