fbpx

HINNASTO

Kaikella on hintansa, sanotaan. Tässä meidän valokvaushinnasto, voimassa 5.3.2024 alkaen.

Vahteraphotographyn kuvaus koostuu kuvausmaksusta ja digikuvapaketista. Valitse siis ensin itsellesi sopiva kuvaussessio. Kuvamäärää ei tarvitse päättää heti, sen voit tehdä sitten, kun olet tutustunut koevedosgalleriaan.

KUVAUSMAKSUT

Perussetti BASIC I 130 e

Tässä kuvauksessa voidaan ottaa vaikka rippi,- valmistujais- tai ylioppilaskuvat. Kuvausaika on noin tunnin, joten se soveltuu hyvin myös lapsikuvaukseen, esimerkiksi 1-vuotiskuviin. Kovin montaa lasta ei ehdi tunnin aikana rauhassa kuvata, joten isommalle katraalle kannattaa varata pidempi kuvausaika.  Tämä on passeli myös pariskunnan rakkauskuvaukseen tai kihlakuviin. Tunnin kuvaus on myös erinomainen, jos haluat ikuistaa kauniit kuvat perheen lemmikistä. 

Perussetti PLUS I 170 e

Vähän isomman perheen kuvaukseen kannattaa varata reilummin aikaa, jotta saadaan varmasti ikuistettua kaikki tärkeät ihmiset ja hetket ilman kiireen tuntua. Kuvausaikaa on 1,5-2 tuntia, joten kuviin ehtii vaikka puoli sukua.  

Perussetti MAXI  I 240 e

Tähän kuvaukseen varataan aikaa 2-2,5 tuntia ja se sopii mainiosti esimerkiksi vähän laajempaan yrityskuvaukseen.Kuvaus voidaan toteuttaa joko miljöössä tai muussa valitsemassasi paikassa, myös kotistudiossa. 

Kuvauksen aikana otetaan reilu määrä erilaisia otoksia, joista toimitetaan sähköinen koevedosgalleria. Valitse haluamasi kuvat käsittelyä varten viimeistään kaksi kuukautta kuvauksen jälkeen. Kaikki kuvat otetaan raw-muodossa ja käsitellään Adoben ohjelmilla. Hintoihin sisältyy kevyt kuvankäsittely. 


DIGIKUVAPAKETIT

Mini eli 3 kuvaa I 75 e

Midi eli 6 kuvaa I 120 e

Maxi 10 kuvaa I 150 e

Yli 10 lisäkuvaa 12 e/kpl

Digikuvat toimitetaan JPEG-muodossa digitaalisina tiedostoina sähköpostitse lähetettävän linkin kautta. Kuvien toimitus muistitikulla onnistuu lisäkorvausta (15 e) vastaan.


Muutama tärkeä juttu vielä:

Kaikki hinnat sisältävä arvonlisäveron 24%.

Matkakulut 0,45 e/ km.

Säilytämme valmiit kuvat kuusi kuukautta niiden toimittamisesta asiakkaalle.

Kuvien käyttö kaupallisiin tarkoituksiin edellyttää erillistä sopimusta. 

Kun valmiit kuvat on lähetetty, kuvien säilytyksestä tulee asiakkaan vastuu. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ja sitten jos mietit, että teemmekö hääkuvauksia, niin vastaus on kyllä, jos sopii kalenteriin. Laita viestiä ja kysy lisää!

Sama juttu, jos tarvitset yrityskuvauksen. Tai asuntokuvauksen. Tai haluaisit järjestää hevoskuvauspäivän tallilla. Kysy ihmeessä, niin suunnitellaan ja lasketaan juuri teille sopiva paketti. 

Ja jos mietit, että saako meiltä lahjakortteja kuvaukseen, niin vastaus on kyllä. Lahjakortteja löytyy!